miércoles, 21 de diciembre de 2016

ACTIVITATS DE NADAL

Hol@ a tots/es!


Els mestres de Cicle Superior us desitgem unes BONES FESTES ;)

També ens agradaria que deixéssiu els vostres comentaris al bloc sobre les activitats que heu fet en família aquest Nadal.

FELIÇ 2017

UNA ABRAÇADA 

13 comentarios:

  1. Hola!Sóc en Lluís,5é A. L'activitat que m'ha agradat més a sigut anar en bicicleta, vam estar per Rubí fent carreres amb el meu germà.m'ho vaig passar molt bé.

    ResponderEliminar
  2. Hola,sóc l'Angie de 5éB. L'activitat que fet a sigut llegir les instruccions d'un joc.Els meus pares van entendre el joc a la primera pero durant el joc anavem mirant les instruccions.Ens ho vem passar molt bé!!

    ResponderEliminar
  3. Hola,soc la Mónica de 5éB. L'activitat que m'ha agradat més a sigut cuinar amb la meva mare un pastís de xocolata i ens ho hem passat molt bé. L'he fet la llista de la compra i li he acompanyat a comprar. Ens ho hem passat genial!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Hola soc l'Iván de 5éB . L'activitat que mes m'ha agradat a sigut quan vaig anar a veure el pessebre vivent a un poble que es diu Ardèvol. Vaig pasar molt de fred, i vaig veure un porc senglar blanc i enorme, que ens va donar un ensurt. Pero va ser molt divertit!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola soc la Sabrina de 5éB. L'activitat que més m'ha agradat en aquest nadal a sigut que he anat a rebre als Reis Mags al escardivol i després els vaig seguir fins arribar a un restaurant que estaven alguns dels meus amics. I va ser una de les nits més divertides.

    ResponderEliminar
  6. Hola sóc en Dídac de 5èC. Aquestes vacances de Nadal m'ha donat temps de fer moltes activitats de la llista, encara que m'hagués agradat fer-les totes, però me les deixo a la meva llista personal, per poder-les fer durant l'any. He anat a veure els llums de Nadal a Barcelona amb la família i fins i tot he fet 2 receptes de cuina, el que passa és que només he anotat una, és molt original, ja la veureu..., també he llegit un llibre i he anat a fer la compra. Ens veiem aviat!

    ResponderEliminar
  7. Hola sóc la Gisela de 5è C. Aquestes vacances he fet moltes coses, com per exemple llegir un llibre, patinar sobre gel, anar a comprar, participar a una de les carrosses de la cavalcada de Sant Cugat... I avui encara em queda anar a un concert que m' han regalat els Reis d' un violinista molt divertit que te una manera de tocar molt original.
    Fins dema amics i amigues!

    ResponderEliminar
  8. Hola, sóc el Pablo de 5B, aquest Nadal he estat malalt pero he pogut fer la recepta, la vaig fer amb la meva mare. També vaig anar un dia a la fira de Santa Llúcia de Terrassa i vaig anar a la cabalgada de Reis amb alguns companys de classe. M'hagués agradat fer mes coses pero no he pogut sortir molt de casa.
    Ens veiem al cole !

    ResponderEliminar
  9. Hola sóc la Xiao Ying de 5è B. Aquestes vacances de tot el que he fet el que més m'ha agradat fer, es cuinar amb la familia a l'any nou. I també he llegit un llibre, he anat a comprar i vaig veure la cavalgada de Rubí... I m'agradaria tornar-ho a fer!!!
    Amics i amigues fins dilluns!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Hola, sóc el Lucas de 5èb. Aquestes vacances he fet gaires coses. Com llegir un llibre molt xulo, jugar al monopoly i al carcassonne i passejar per Barcelona. També vam fer la llista de la compra amb la meva germana i vem anar a comprar tot sols... 3€ per a les Pringles :)
    La resta ho explicaré a la clase ok??
    Vinga! que ja començem les clases!!!

    ResponderEliminar
  11. Hola, sóc el Dylan de 5èA. En aquestes vacances m'ho he pasat molt bé.Vaig fer una sortida amb tota la familia al Escorial que està en Madrid.He jugat a les dames amb la meva àvia.He llegit un libre que m'agrada molt que es diu Bola de Drac, a més a mes,sempre faig dibuixos dels personatges.

    ResponderEliminar
  12. Hola soc la Lidia de 5èC y la activitat que mes m'agradat a sigut la de la recepta de cuina i he fet ous plens,patates fregides i pollastre empanat,i estava molt bo!.Fins un altre.

    ResponderEliminar
  13. Gràcies a tots/es per la vostra col.laboració.
    BONA FEINA

    ResponderEliminar